Begin 2023 zijn we met VL Membership officieel een nieuwe weg ingeslagen met ons platform. Naast het aanbieden van personal coaching en standaard trainingsprogramma's, bieden we ook een membership aan waarmee we voetballers hebben zich positie-specifiek te ontwikkelen.

Met VL Membership kun je ervoor kiezen om maandelijks trainingsschema's te ontvangen voor aanvallers, middenvelders of verdedigers. Omdat er veel animo is en we veel positieve reacties hebben ontvangen vanuit onze members, willen we het membership vanaf 2024 uitbreiden. De kosten blijven hetzelfde en we gaan straks functionele krachttraining toevoegen aan alle memberships.

Functionele krachttraining

Iedere maand ontvang je vanaf februari 2024 met VL Membership een apart krachtschema met functionele oefeningen. Hiermee kun je individueel in de sportschool (of thuis) je fysiek naar een hoger niveau tillen. De oefeningen zijn erop gericht om o.a. de volgende onderdelen te verbeteren:

  • Blessuregevoeligheid
  • Explosiviteit
  • Duelkracht
  • Stabiliteit
  • Uithoudingsvermogen

Geen apparatuur

We proberen in de krachtschema's geen of zo min mogelijk apparaten te gebruiken. Dit betekent dat je voornamelijk zult trainingen op lichaamsgewicht of met kettlebells, dumbbells, slam balls, weerstandsbanden of andere losse trainingsmaterialen.

Verder combineren we de krachtschema's met de veldtrainingen die al in de huidige schema's van VL Membership zijn verwerkt. Zo heb je een optimale balans tussen al je individuele trainingen en je wedstrijden in het weekend.

Wil je member worden? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie over VL Membership.