Positie-specifiek membership

Ontvang elke maand een nieuw schema met positie-specifieke oefeningen zoals sprintvormen, plyometrie, individuele acties en passing- en afrondingsvormen. Ook ontvang je elke maand een exclusief interview met een profvoetballer. 

Word nu member en ontvang direct je schema van deze maand. Op de eerste zondag van de nieuwe maand ontvang je je nieuwe schema.

Illustration line

Kies je positie

Een abonnement duurt min. zes maanden en kost €8 per maand.

Defender

Dit abonnement bevat oefeningen die zijn samengesteld o.b.v looplijnen, passes, dribbels, sprints en overige acties van (rechts- en links)backs en centrale verdedigers. 
Word member voor €8 p.m.

Midfielder

Dit abonnement bevat oefeningen die zijn samengesteld o.b.v looplijnen, passes, dribbels, sprints en overige acties van verdedigende- en aanvallende middenvelders.
Word member voor €8 p.m.

Forward

Dit abonnement bevat oefeningen die zijn samengesteld o.b.v looplijnen, passes, dribbels, sprints en overige acties van buitenspelers en (centrum)spitsen.
Word member voor €8 p.m.
Een abonnement duurt minimaal 6 maanden. Na 6 maanden is het maandelijks opzegbaar.

Hoe werkt het?

Stap 1

Kies je positie en voltooi je aanmelding

Zodra je bestelling is voltooid ontvang je een bevestigingsmail. Het abonnement duurt min. 6 maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar.
Stap 2

Bekijk je trainingsschema en ga het veld op

Op elke eerste zondag van de maand ontvang je het schema in je mailbox. Kijk altijd even in je spam als je niks hebt ontvangen.
Stap 3

Ontvang exclusieve interviews met profs

Elke maand ontvang je per mail een inspirerend interview met een profvoetballer. Deze mail ontvang je gedurende de maand.

Vragen & antwoorden

Wat voor soort oefeningen staan er in de trainingsschema's?
Oefeningen voor explosiviteit, uithoudingsvermogen, passing, looplijnen, voorzetten, individuele acties en afronding op doel
Hoelang duurt een membership?
Minimaal zes maanden. Daarna is het maandelijks opzegbaar, met een opzegtermijn van één maand
Kan ik elk moment van de maand instromen?
Aanvallende- en verdedigende middenvelder, klassieke spelverdeler
Hoeveel trainingssessies staan er in het schema?
Drie verschillende sessies die bestaan uit 6-8 oefeningen per sessie. Daarnaast zijn er drie verschillende schema's: amateur, semipro en pro
Op welke dag van de maand krijg ik het nieuwe trainingsschema? 
De eerste zondag van maand. De looptijd van het schema is altijd van de eerste maandag van de maand tot de eerste maandag van de nieuwe maand
Heb ik in de nieuwe maand nog toegang tot content van de vorige maand? 
Nee. We maken iedere maand compleet nieuwe schema's. Het kan wel voorkomen dat we oude oefeningen toepassen in nieuwe trainingsschema’s.
Welke trainingsmaterialen heb ik nodig?
Een set ballen (het liefst 6-8 st.), setje pionnen, setje trainingshordes (of alternatief), (mini) resistance bands, kaatsblok (of een alternatief waarmee je kunt kaatsen of een trainingsmaatje), een doelnet of keeper (niet essentieel).
Heb ik toegang tot een gym nodig?
Nee, alle oefeningen kunnen op een voetbalveld uitgevoerd worden
Op welke dag van de maand vindt de automatische incasso plaats?
Bij je eerste betaling wordt het bedrag direct afgeschreven voor de huidige. Daarna wordt er rond de 25ste automatisch geïncasseerd voor de nieuwe maand.
Hoe zeg ik het membership op?
Na zes maanden is het membership maandelijks opzegbaar. Het opzegtermijn is één maand. Stuur een mail naar info@voetballoopbaan.nl met het onderwerp 'membership opzeggen'.
G
Gerard

“Een leuk een veelzijdig platform waar de prestaties van een voetballer centraal staan. Eens even wat anders dan die standaard voetbalwebsites! ”

M
Mike

“Toffe site! Ik heb me aangemeld en mijn CV geüpload. Ik hoop dat ik sneller gevonden wordt, want ik wil graag een stap omhoog maken.”

E
Emanuel

“Handige website. Ik ben zelf in contact gekomen met meerdere trainers die op dit platform actief zijn en daar is wat leuks uitgekomen.”

Contact

Informatie

Menu

Copyright © 2023 voetballoopbaan.nl