Wanneer je dacht als MKB'er met 10 man personeel een redelijk grote bedrijfsvoering te runnen, zul je schrikken als je hoort hoeveel mensen Real Madrid-aanvaller Vinícius Júnior in dienst heeft. De Braziliaan heeft namelijk maar liefst 39 mensen op de loonlijst staan.

Vinícius Júnior heeft zichzelf als bedrijf ingeschreven en personeel aangenomen om het maximale uit zichzelf te halen. Zo heeft de Braziliaan o.a. een Franse kok, fysiotherapeut, performance coach, fotograaf, grafisch ontwerper en meer op de loonlijst staan.

12 vaste aanstellingen

Van de 39 medewerkers, bezitten 12 mensen over een vast contract. De reden waarom Vinícius Júnior zoveel personeel in dienst heeft, heeft o.a. te maken met 'hoog houden' van zijn imago. Verder wilt hij zijn lichaam optimaal benutten, dus verzamelt hij de beste mensen om zich heen die hem altijd kunnen helpen op het gebied van voeding, slaap en training.

Vinícius Júnior verdient ongeveer €12 miljoen per jaar bij Real Madrid. Financieel gezien is het dus helemaal niet zo gek dat hij zoveel specialisten in dienst neemt zodat hij optimaal kan presteren in het veld.