Er wordt binnenkort een trial georganiseerd waarbij je kans maakt om een proefperiode af te dwingen bij de Spaanse La Liga-club Rayo Vallecano. De scoutingdag wordt georganiseerd door Copa Sadiek.

Op het sportcomplex van Legmeervogels in Uithoorn kun je straks jezelf van je beste kant laten zien. De beste spelers die tijdens het evenement aanwezig zijn, zullen samen met Hamzah Sadiek, scout bij Rayo Vallecano, overvliegen naar Spanje voor een proefperiode. Op het moment van schrijven zijn er al meerdere spelers uit een Nederlandse amateurcompetitie op proef gegaan bij Rayo Vallecano.

Contract afdwingen

Het is uiteindelijk de bedoeling om een contract af te dwingen bij Rayo Vallecano. Dit kan een contract zijn bij Rayo Vallecano A, B of C. 'A' is de hoofdselectie en 'B' en 'C' kun je vergelijken met een beloftenselectie waarbij met name jonge talenten zichzelf moeten bewijzen om uiteindelijk aan te kunnen sluiten bij de hoofdselectie.

Meer informatie over de soutingsdag kun je hier bekijken. Als je bij je aanmelding als 'Reference' Voetballoopbaan invult krijg je van ons een leuke verassing die later bekend gemaakt wordt.