Copa Sadiek organiseert voor de Belgische profclub Patro Eisden Maasmechelen deze week een scoutingsdag waarbij Nederlandse en Belgische talenten uit de U17 lichting zich vrij voor kunnen aanmelden. Tijdens de scoutingsdag wordt er een testwedstrijd gespeeld waarbij je jezelf in de kijker kunt spelen.

Patro Eisden Maasmechelen komt momenteel uit in de Belgische tweede divisie, ook wel de Challenger Pro League genoemd, waar ze op het moment van schrijven zesde in de competitie staan.

Informatie

De scoutingsdag wordt georganiseerd op woensdag 22 mei in het officiële stadium van Patro Eisden in Maasmechelen (ligt op grens van Nederland).

Alle spelers dienen om 18:30 aanwezig te zijn bij het stadion. De wedstrijd zal beginnen om 20:00. Neem witte sokken mee, douchespullen, voetbalschoenen en scheenbeschermers. De rest van het tenue krijg je op de club.

Adresgegevens: Kolenmijn Limburg-Maaslaan 2, 3630 Maasmechelen, België

Lichting: U17

Aanmelden kan door je gegevens door te sturen naar info@voetballoopbaan.nl. Gebruik het onderwerp 'Scoutingsdag Patro U17' in je mail. Deelnameprijs wordt vermeld in de mail.

Bron foto: Smets Patrick Photorgaphy / Facebook Patro Eisden