Liverpool heeft niet alleen met Mohamed Salah een geweldige persoonlijkheid in huis, maar ook Sadio Mane heeft een hart van goud. De Senegalese aanvaller heeft namelijk een flink bedrag geïnvesteerd om een school te laten bouwen in zijn geboorteplaats in Senegal. Liverpool heeft voor de komende weken nog een zwaar programma staan, maar dat weerhoudt Mane er niet van om de plek waar hij vandaan komt te vergeten. De 26-jarige Senegalees investeerde onlangs namelijk maar liefst €200.000,- om een school te laten bouwen in het dorp waar hij opgroeide. "Het is heel belangrijk om jezelf te ontwikkelen en gewoon naar school kan gaan. School heb je nodig om een carrière te beginnen." vertelt Mane.

Mohamed Salah deed deze week ook al iets geweldigs terug voor het dorp waar hij opgroeide. Hij doneerde namelijk geld om een ziekenhuis en een school te laten bouwen. Daarbij liet hij ook nog een gloednieuw kunstgrasveld plaatsen zodat er in de pauzes en na school ook gevoetbald kan worden.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09