Garry Rodrigues behoort absoluut tot een van de meest bijzondere spelers die afkomstig zijn van Nederlandse boden. De geboren Rotterdammer begon op jonge leeftijd bij amateurclub Spartaan '20, en werd daar op een gegeven moment opgepikt door Feyenoord.

Uiteindelijk werd Rodrigues weggestuurd bij Feyenoord en kwam hij via een bizarre omweg, op latere leeftijd, weer in het profvoetbal terecht.

PostNL medewerker

Nadat de Rotterdammer werd weggestuurd bij Feyenoord, besloot hij zijn geluk te beproeven in Portugal en vertrok naar de Portugese derdeklasser Real Sport Club. Dat werd geen succes. Hij kwam snel weer terug naar Nederland en ging spelen voor vierdeklasser Xerxes DZB. Hij was toen 20 jaar oud. Van Xerxes DZB maakte hij kort daarna een overstap naar eersteklasser FC Boshuizen.

Omdat Rodrigues ondertussen ook gewoon rond moest komen en geen geld met voetbal verdiende, werkte hij keihard naast het voetballen. Hij was destijds 22 jaar oud en de rekeningen moesten ook betaald worden. Hij besloot daarom nachtdiensten te werken bij PostNL.

Dit bericht bekijken op Instagram

✈️

Een bericht gedeeld door Garry Rodrigues (@rodriguesgarry) op

Van PostNL naar fulltime prof

Bij FC Boshuizen scoorde hij er op los en dat leverde hem na twee seizoenen een contract op bij ADO Den Haag. Tot een debuut in Den Haag kwam het nooit. Hij speelde met name wedstrijden voor Jong ADO. Ook werd hij nog een seizoen verhuurd aan FC Dordrecht.

Toen hij een aanbieding kreeg vanuit Bulgarije, besloot hij er direct op in te gaan. Vanaf dat moment ging zijn carriere in een stroomversnelling. Via Levski Sofia kwam hij bij Elche FC (Spanje) terecht. Via Elche FC belandde hij het Griekse POAK. Daar werd hij na twee seizoenen overgenomen door Galatasaray SK. Zijn eerste topcontract was binnen op 27-jarige leeftijd. In 2019 tekende hij bij Al-Ittihad Club in Saoudi-Arabië zijn volgende miljoenencontract.