Cristiano Ronaldo heeft in 2020 flink in de buidel moeten tasten toen hij voor alle spelers uit de selectie van Juventus een nieuwe iMac moest aanschaffen.

Of naja, diep in de buidel.. Met een gemiddelde prijs van €1.500 voor een iMac computer moest de Portugees geschat zo'n €36.000 neerleggen. Met een vermogen van bijna 1 miljard euro, zal deze uitgave uiteraard weinig pijn doen voor de sterspeler. voetballoopbaan Nieuwe regel sinds Allegri

Toen Max Allegri nog coach was bij Juventus, introduceerde hij een regel waarbij iedere speler die een rode kaart kreeg verplicht alle teamgenoten moest belonen met een cadeautje. De rode kaart die Cristiano Ronaldo opliep, is alweer van een tijdje geleden. Het ging namelijk om de rode kaart die hij ontving tijdens zijn Champions League-wedstrijd voor Juventus tegen Valencia in het seizoen 2019-2020. Omdat Ronaldo zelf van mening was dat de rode kaart onterecht was, duurde het twee maanden voordat hij uiteindelijk de kaart accepteerde en de iMacs cadeau gaf aan zijn teamgenoten.