De afgelopen 10 jaar wist PSG maar liefst acht keer de Ligue 1 te winnen. En met sterspelers als Mbappé, Neymar en Hakimi zal de Franse topclub ook komend seizoen alles op alles zetten om (grote) Europese prijzen binnen te slepen.

Om sterspelers als Mbappé goed te kunnen laten presteren, is het van essentieel belang dat je deze spelers de juiste faciliteiten aanbiedt zodat ze het maximale uit zichzelf kunnen halen. PSG heeft de afgelopen jaren daarom flink geïnvesteerd en maar liefst €350 miljoen beschikbaar gesteld om een compleet nieuw trainingscomplex uit de grond te stampen.

Ultra luxe complex

Het extreem luxe nieuw trainingscomplex van PSG is onlangs geopend en zal vanaf het seizoen 2023-2024 gebruikt worden. Het complex is bestemd voor 180 atleten en heeft maar liefst 140 privé-kamers waar spelers kunnen uitrusten en herstellen.

Verder beschikt het over meerdere zwembaden, sauna's, krachtruimtes, herstelruimtes en meer. Het oude trainingscomplex Camp des Loges, waar PSG trainde sinds 1970, zal niet meer gebruikt worden door de spelers van het eerste elftal, vrouwen en de meeste jeugdteams.

Bekijk hieronder de drone-beelden van het complex: