Million Manhoef behoort op het moment van schrijven tot een van de grootste talenten van Nederlandse bodem. De razendsnelle buitenspeler van Vitesse groeide o.a. op in de jeugdopleiding van Amsterdamse topamateurclubs Zeeburgia en AFC en kwam op veertienjarige leeftijd bij Vitesse terecht.

Op zestienjarige leeftijd ondertekende de talentvolle aanvaller zijn eerste profcontract en niet veel later brak hij al door in het eerste elftal van Vitesse. Alle schijnwerper zijn inmiddels gericht op Manhoef, maar er is maar één persoon die hij hiervoor wil bedanken: zijn moeder.





Zijn grootste inspiratiebron

“het was niet duidelijk of ik prof zou worden. mensen vroegen altijd aan mijn moeder waarom ze zoveel moeite en geld ze in mijn carrière investeerde. daarop antwoordde ze: ‘omdat ik in hem geloof’ ik heb mijn carrière volledig aan haar te danken. daarom doe ik alles wat ik nu doe voor haar.” - vertelt Million Manhoef tegenover ELF Voetbal.

Ook legt Manhoef tegenover ELF uit dat hij de tattoo ‘everybody wants to be a beast, until it’s time to do what a beast do’ op mijn arm heeft staan.

"Ik moet er staan op momenten die er toe doen. Ik kan altijd meer dan ik zelf denk en geloof. Ik moet alles uit mezelf halen. Telkens weer.” aldus Million Manhoef.