Als je met Cristiano Ronaldo in hetzelfde team speelt, ga je pas echt merken hoe hij in elkaar zit. We zien regelmatig bizarre verhalen voorbij komen van ex-teamgenoten die zich helemaal verbaasden over de mindset van CR7.

Ook Medhi Benatia, voormalig teamgenoot van Ronaldo bij Juventus, heeft een mooi verhaal overgehouden aan zijn periode met de Portugees. De Marokkaanse international ontving namelijk een keer een appje van Ronaldo nadat ze een wedstrijd hadden gehad gespeeld tegen Atalanta.

Appje in de bus

"Ronaldo en ik zaten tegen Atalanta 90 minuten op de bank omdat we drie dagen later een belangrijke wedstrijd hadden. Toen we in de bus van Bérgamo naar Turijn zaten, stuurde Ronaldo mij een appje. "'Wat ga je straks doen?' appte Ronaldo mij. Ik reageerde: 'niks, het is 11 uur 's avonds. Waarom?'. Toen vroeg Ronaldo: 'heb je zin om naar de gym te gaan? Ik heb niet gezweet en ik moet echt even trainen'. Toen appte ik terug: 'Nee man, het is 11 uur 's avonds. Ik ga gewoon lekker naar huis en TV kijken.'"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Medhi Benatia (@m.benatia5)

Vergissing

Toen Benatia thuis kwam en ging nadenken, kwam kwam hij erachter dat Ronaldo helemaal geen 90 minuten op de bank zat. In de tweede helft viel hij namelijk in en hij scoorde zelfde de gelijkmaker. Op dat moment besefte hij hoe bijzonder Ronaldo is. "Hij is niet normaal. Als je met hem gaat werken, ga je nóg meer respect voor hem krijgen. Hij geeft echt zijn hele leven op om succesvol te worden met voetbal." vertelt de voormalige CV van Juve.