Wanneer je een transfer maakt naar een nieuwe club weet je meestal niet in wat voor omgeving je terecht komt. Als je al bij meerdere clubs hebt gespeeld heb je vast wel een beeld bij wat je kunt verwachten, maar met sommige details kan een club je altijd nog flink verbazen.

Bij Luka Ivanusec was dat ook het geval, maar wel in positieve zin. De Kroatische aanvaller maakte namelijk in de zomer van 2023 een transfer van Dinamo Zagreb naar Feyenoord. Maar liefst €8,5 miljoen maakte de Rotterdammers over naar Zagreb. En Inmiddels is Ivanusec er volledig van overtuigd dat Feyenoord de juiste stap voor hem is.

Oura-ring

"Ik heb niet eerder meegemaakt dat je een ring krijgt van de club die alles meet. Voor mij voelde dat echt goed. Dit is een bevestiging dat ik de goede keuze heb gemaakt. Ik wil mezelf ontwikkelen als complete voetballer. Niet alleen op het veld, maar ook op fysiek en mentaal vlak. Meten is weten." vertelt Ivanusec tegenover Voetbal International.

Ivanusec bedoelt hiermee de Oura-ring die hij heeft meegekregen van Feyenoord. Een Oura-ring is een slimme ring die je draagt en die verschillende gezondheidsgegevens meet, zoals slaappatronen, lichaamstemperatuur en activiteitsniveau. Deze gegevens worden gesynchroniseerd met een smartphone-app, waar je ze kunt bekijken en analyseren om inzicht te krijgen in je gezondheid en welzijn. Het helpt atleten hun slaap te verbeteren en hun algemene gezondheid te volgen.

Screenshot: ESPN