Kylian Mbappé heeft absoluut alles in zich om de beste voetballer van de wereld te worden. Fysiek en mentaal. De spits van PSG heeft al een WK-titel op zak maar moet alleen nog de Champions League winnen om de twee grootste voetbalprijzen ter wereld te kunnen claimen.

Ondanks dat Mbappé een hattrick maakte in de WK-finale tegen Argentinië wisten de Fransen de WK-titel in Qatar niet naar zich toe te trekken. De Fransen gingen kansloos met 0-2 de rust in en daar had Kylian Mbappé het nodige over te zeggen in de kleedkamer.

Donderspeech

Met een motiverende donderspeech gooide Mbappé alle emoties van zich af. Hij probeerde de spelers daarmee te inspireren om in de 2e helft een tandje bij te zetten. Met goed resultaat, want na rust kwamen de Fransen sterker terug en wisten ze na de 2-2 bijna de overwinning naar zich toe te trekken. Bekijk de speech hieronder:

Terug op de club

Het duurde overigens niet lang voordat Mbappé zich na de WK-finale weer meldde op de club. Precies drie dagen na de finale verscheen de topspits weer op het trainingscomplex van PSG.