Hij is 23 jaar oud, speelde afgelopen seizoen nog bij Fraser Park FC op het Australische vierde niveau, en het seizoen daarvoor op het 5e niveau in Frankrijk bij Hauts Lyonnais. Maar sinds dit seizoen staat hij onder contract in de Premier League bij Newcastle United.

We hebben het over Florent Indalecio. Een Franse aanvallende middenvelder die zichzelf mag gaan bewijzen in de Under 23 van Newcastle United. Maar hoe kreeg hij het voor elkaar om zo'n bijzondere stap in zijn carrière te realiseren?

Netwerk

Indalecio kent Newcastle-aanvaller Saint-Maximin. Hij vroeg aan hem of hij een stage voor hem kon regelen bij Newcastle United, wat uiteindelijk gelukt is. Naar een trail van een aantal dagen, wist hij de technische staf van Newcastle United te overtuigen en tekende een contract tot het einde van het seizoen.

Ondanks dat hij zijn wedstrijden met name in de Under 23 zal spelen, krijgt hij toch de kans om zichzelf in de picture te spelen voor het eerste elftal. Tijdens de training heeft hij in ieder geval al laten zien dat hij over scorend vermogen beschikt, met deze bijzondere volley hieronder.

Dit bericht bekijken op Instagram

@nufc

Een bericht gedeeld door (@floindal) op