Hij was pas 17 jaar oud toen hij voor het eerst een transfer maakte naar een profclub. Driess Saddiki speelde in zijn jeugd enkel voor voor de Limburgse amateurclubs TSC '04 en SC Irene.

Bij de laatstgenoemde club speelde hij op zestienjarige leeftijd in het eerste dat destijds uitkwam in de derde klasse zondag. Inmiddels is Driess Saddiki 26 jaar oud en maakte hij een toptransfer naar Abha Club in Saoedi-Arabië.

Van Fortuna Sittard naar de zandbak

Dries Saddiki heeft meer dan een opvallende carrière. Zo vertelde hij in een interview met Voetbal International dat hij in de jeugd bij SC Irene zelfs een tijdje in de C6 voetbalde. Zelf had hij dan ook nooit verwacht profvoetballer te worden. Maar toch is het hem gelukt. Puur door keihard te werken.

Op zeventienjarige leeftijd speelde de middenvelder zich in de kijker bij Fortuna Sittard. Doordat hij uitblonk in de O19 mocht hij al snel minuten maken bij Jong. In het van het seizoen 2014-2015 maakte hij zijn debuut voor Fortuna Sittard in de Jupiler League (tegenwoordig Keuken Kampioen Divisie).

Vaste waarde in 1

In het seizoen 2015-2016 ontwikkelde de Limburger zich tot een vaste waarde in het eerste elftal. Na drie goede seizoenen als basiskracht te hebben gespeeld, maakte hij een mooie transfer naar Willem II. Hier maakte hij in 2018 op 22-jarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie.

Na vier seizoenen in Tilburg te hebben gespeeld, kwam hij in de zomer van 2022 in contact met een zaakwaarnemer die hem naar Qatar bracht. Na een halfjaar voor Umm Salal te hebben gespeeld, maakte hij in februari 2023 de transfer naar Abha Club uit Saoedi-Arabië.  Sinds augustus 2023 speelt hij voor het Turkse Kasimpasa.