In elk voetbalteam zitten irritante figuren. Soms is het de spits, vaak de keeper, maar je komt ook regelmatige een irritante trainer of assistent-trainer tegen die denkt dat hij het helemaal heeft gemaakt.

Hieronder hebben wij de vijf meest irritante figuren samengesteld, die je tegen kunt komen in je eigen voetbalteam:

1. De zogenaamde vedette:

Zonder fake vedette is jouw team niet compleet. Je kent ze wel, ze gaan speciaal een dag vòòr de wedstrijd naar de kapper. Ze dragen altijd tape om hun sokken, speciale scheenbeschermers, hebben altijd de nieuwste Nike voetbalschoenen en daarnaast eisen ze ook nog eens rugnummer 10 en de aanvoerdersband op. Apart volk.

2. De schreeuwlelijk:

Vlak voor de wedstrijd worden sommige spelers opeens opgewonden. Ze gaan lopen brullen als gorilla’s wanneer de scheids op de deur klopt. Daarna lopen ze vol adrenaline het veld op, om vervolgens in een kringetje op het veld ook nog eens vol tegen elkaar te schreeuwen. Compleet gestoord.

3. De zogenaamde profcoach:

Je hebt altijd van die trainers die denken dat ze het hélemaal gemaakt hebben. Hij geeft conditietrainingen alsof jullie op atletiek zitten en tijdens elke wedstrijd loopt hij schreeuwen en te vloeken alsof jullie een Champions League finale spelen.

4. De egoïst:

Bij elk balcontact wil dit type speler een actie maken. Hij is zó vervelend, dat je liever hebt dat zijn acties mislukken dan dat ze slagen. Je weet namelijk dat je de bal toch nooit meer terug gaat zien..

5. De gestoorde keeper:

Dat keepers behoren tot een apart volk weet inmiddels iedereen wel. Maar waarom schreeuwen ze nou altijd zo veel? Waarom mag je tijdens hun warming-up nooit een bal op doel schieten? Waarom zijn ze altijd anders dan de rest? Niemand heeft hier helaas ooit een verklaarbare reden voor gevonden.