Cristiano Ronaldo behoort onder de professionele voetballers boven de 30 jaar oud, absoluut tot één van de allerfitste spelers. Na ieder belangrijk doelpunt die hij maakt, krijgen wij tegenwoordig steeds het compleet afgetrainde lichaam van de Portugees te zien.

We kunnen er natuurlijk allemaal op gaan haten en hem continue blijven bekritiseren, maar diverse onderzoeken hebben uitgewezen hoe bijzonder het lichaam van Cristiano eigenlijk is. Dat verklaart misschien dan ook gelijk waarom hij ons zo graag zijn lichaam wil laten zien.

SEMI-FINALS 💪 #APorLa13

Een bericht gedeeld door Real Madrid C.F. 🏆 (@realmadrid) op

Conditionele test

Een conditionele fysieke test van Real Madrid heeft een opvallende uitslag gegeven bij Cristiano Ronaldo. Hij zou namelijk slechts een vetpercentage hebben van 7%, terwijl een gemiddelde prof een vetpercentage heeft van 11%. Daarentegen heeft Ronaldo op dit moment 50% aan spiermassa in zijn lijf zitten. Een gemiddelde prof heeft 46% aan spiermassa. Samen met diverse andere vergelijkingen zijn ze bij Ronaldo tot de conclusie gekomen dat hij een lichaam heeft van iemand van 23 jaar oud. Lichamelijk is hij dus 10 jaar jonger dan hij daadwerkelijk is. Heel bijzonder!