Wanneer je Cristiano Ronaldo als vader hebt, heb je op fysiek en mentaal vlak het allerbeste voorbeeld dat je kunt hebben. De Portugese superster is een schoolvoorbeeld voor iedere voetballer en lijkt zijn kinderen ook op te voeden met een echte profmentaliteit.

"Smartphones kunnen handig zijn, maar we moeten niet geobsedeerd raken van deze technologie. Mijn oudste zoon wordt straks 12 jaar oud en hij vraagt me iedere keer: 'papa, mag ik een smartphone, mag ik een smartphone?'. Ik weet dat smartphones ook voordelen hebben. Daarom mogen ze er af en toe wel op." vertelt Ronaldo tegenover Daily Mail.

Eetgedrag

Uit het interview wordt duidelijk dat de kinderen van Ronaldo in ieder geval niet over een eigen smartphone beschikken. Uit een eerder interview bleek al dat Ronaldo zijn kinderen ook qua voeding 'streng' opvoedt. "Ik vecht altijd met mijn zoon als ik zie dat hij chips of patat eet. Hij weet dat ik het niet leuk vindt. Ook drinkt hij soms Cola of Fanta. Dat kan mij chagrijnig maken. Maar om eerlijk te zijn zie ik dat mijn zoon potentie heeft. Hij is snel en gedreven. Maar ik maak hem vaak duidelijk: 'het is hard werken en je moet er veel voor opofferen of prof te worden'."