Cole Palmer verrast dit seizoen vriend en vijand door zichzelf bij Chelsea tot de absolute MVP te bekronen. De aanvallende middenvelder groeide op in de jeugdopleiding van Manchester City maar wist daar nooit door te breken in het eerste elftal.

Chelsea bood onderdak aan Palmer en haalde hem in de zomer van 2023 voor €47 miljoen over naar Stamford Bridge. Een flink bedrag voor een speler die zijn stempel nog niet wist te drukken in de Premier League. Maar nu hij op het moment van schrijven al op 22 goals en 10 assists in 33 Premier League wedstrijden staat, begrijpen we waarom hij zoveel geld kostte.

Visualiseren

Naast dat Cole Palmer keihard werkt om zo waardevol mogelijk te zijn voor Chelsea, droomt hij er ook van om een individuele prijs binnen te slepen. De middenvelder is namelijk genomineerd voor de Premier League's Player of the Season en Young Player of the Season awards. De eerstgenoemde prijs heeft hij zelfs al op de achtergrond van zijn iPhone geplaatst om te visualiseren dat hij die prijs gaat binnenhalen.

Op de foto hierboven kun je zien hoe hij vlak voor de wedstrijden tegen Brighton met zijn telefoon loopt waarop je de foto kunt zien.