E-book

PRO BUNDLE

80 (€̶1̶1̶0̶ )
BESTEL E-BOOK
Veilig betalen met:

In he kort

Check green
30% EXTRA KORTING MET CODE: LENTE30
Check green
Profiteer vandaag van 28% bundelkorting!
Check green
STAMINA, SPEED, SLEEP & NUTRITION en CONDITIETESTEN
Check green
Train, eet, slaap en leef als een professional
Check green
Behaal betere wedstrijdprestaties
Check green
Geschikt voor amateurs, semiprofs en profs

Productinformatie

PRO BUNDLE is een combi-pakket van de volgende producten: STAMINA, SPEED, SLEEP & NUTRITION en CONDITIETESTEN. Je profiteert van 28% korting door voor PRO BUNDLE te gaan.

In STAMINA ligt de focus op korte en lange afstand sprints, wenden en keren, techniekvormen onder vermoeidheid, explosieve vormen, wendbaarheid en diverse afrondingsvormen. Hiermee verbeter je je uithoudingsvermogen op meerdere vlakken en train je 100% wedstrijdspecifiek.

SPEED geeft je alle informatie, schema's en video's om jezelf individueel te ontwikkelen op het gebied van startsnelheid, reactiesnelheid, topsnelheid, versnelling, wendbaarheid, wenden en keren, sprongkracht en meer.

Het e-book SLEEP & NUTRITION en bevat alle relevante en essentiële informatie om als voetballer het maximale uit je voeding en slaap te halen. CONDITIETESTEN geeft je alle informatie om nodig hebt om je conditie te testen op het gebied van uithoudingsvermogen, kracht, sprongkracht, lenigheid, snelheid, Functional Movement Screen en balvaardigheid.

Contact

Informatie

Menu

Copyright © 2023 voetballoopbaan.nl