Voetbalclub Spartak Varna, dat uitkomt in de Bulgaarse tweede divisie, is momenteel online spelers aan het werven voor het eerste elftal. Een unieke kans dus voor Nederlandse spelers die opzoek zijn naar een nieuw avontuur in het buitenland.

Kyriakos Georgiou, hoofdtrainer van Spartak Varna, heeft via LinkedIn kenbaar gemaakt dat hij op zoek is naar 'jonge centrale verdedigers' die bekend zijn te spelen met het 1-3-5-2 systeem. Ook zul je in het bezit moeten zijn van een Europees paspoort.

Wat houdt dit aanbod in?

Volgens het bericht dat de trainer van Spartak Varna publiceerde zul je eerst op stage moeten komen. Als je wordt uitgenodigd voor de stage periode krijg je zowel een accommodatie als eten tot je beschikking. Wat voor contract je uiteindelijk aangeboden krijgt is uiteraard niet bekend. Maar omdat je relatief weinig tot geen belasting betaald in Bulgarije, is vrijwel alles wat je verdient netto.

Hoe werkt het?

Je kunt contact met Kyriakos Georgiou opnemen via met treniorkg@gmail.com. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen met uitleg wie je bent, je Voetbal-CV meesturen en een videocompilatie van je skills. Vrij simpel toch? Je zou de URL (link) van je Voetbal-CV kunnen gebruiken van ons platform om mee te sturen als extra materiaal voor de trainer van Spartak Varna. Zo weet hij direct dat je member bent op een betrouwbaar en professioneel Nederlands voetbalplatform.