Velen denken dat alle profvoetballers zich strikt houden aan een bloedserieus dieet en eigenlijk niks 'slechtst' doen. Echter is niets minder waar. Niet iedere voetballer is namelijk als Cristiano Ronaldo. Zo zijn er genoeg profs die regelmatig de grens opzoeken of zelf overheen gaan.

Arsenal-sterren Aubameyang, Lacazette, Mesut Ozil en Guendouzi waren een aantal maanden geleden bijv. betrapt op zeer onprofessioneel gedrag. De vedettes van Arsenal waren aanwezig op een extreem luxe champagne party in Londen waar meer dan 70 vrouwen aanwezig waren en een overvloed aan lachgaspatronen en ballonnen.

Shkodran Mustafi en Henrikh Mkhitaryan waren ook aanwezig op het feestje, maar zij wisten wel van deze ongezonde 'drugs' af te blijven.

Waarom je dit absoluut niet moet doen?

Het gebruik van de lachgaspatronen leidt tot zuurstoftekort in je hersenen. Je voelt je hierdoor zeer licht in je hoofd, wat kan leiden tot duizeligheid en zelfs flauwvallen. Bij vaker gebruik kan er hersenschade ontstaan. Voor jongeren, waarbij de hersens nog volop in ontwikkeling zijn, kunnen er grotere problemen ontstaan. Omdat hier nog geen serieuze onderzoeken naar zijn gedaan, is niet bekend wat voor problemen er precies kunnen ontstaan. Maar dat het zeer slecht voor je is, is één ding wat zeker is. Helemaal voor talenten met een serieuze ambitie om iets van hun carrière te maken.