Leandro Fernandes was ooit één van grote de beloftes van Juventus. De talentvolle middenvelder groeide op in de jeugdopleiding van NEC en PSV en maakte in 2018 een opvallende transfer naar Juventus.

Eenmaal bij Juventus gearriveerd, kwam hij erachter dat Cristiano Ronaldo ook bij de selectie van de Oude Dame zal aansluiten. Omdat Leandro Fernandes Portugees spreekt, ontstond er meteen een klik tussen de twee. Ronaldo is inmiddels naar eigen zeggen zelfs een soort mentor voor hem geworden. "Als ik hem na de training in de sportschool te keer zie gaan, ga ik ook gelijk de gym in.

Hij motiveert mij. Hij adviseerde mij om ook alleen nog maar aan vandaag te denken en niet ver voorruit te kijken. Hij zei dat ik elke dag 100% moet geven en harder moet trainen dan wie dan ook. 'Je moet eerlijk tegen jezelf kunnen zeggen: IK TRAIN. Een paar keer je biceps trainen, is geen trainen. Je moet minimaal twee uur voor en ná de training in de gym zijn'." aldus Leandro Fernandes over Ronaldo.

In de video hieronder legt Leandro Fernandes vanaf minuut 12.26 uit hoe Cristiano Ronaldo hem motiveert en wat hij allemaal tegen hem zegt.