10 interesse boeken om te lezen als voetballer

09-05-2020
€9,95 €19,95
voetballoopbaan €69,95 €102,70
voetballoopbaan gym routine krachttraining blessurgevoeligheid explosiviteit core training voetbal €19,95
voetballoopbaan techniek trainen zwakke been afronding dribbels schoten passing balcontrole trainen €19,95
€19,95
€19,95
voetballoopbaan conditie testen isrt uithoudingsvermogen €29,95
voetballoopbaan yoga mobiliteit flexibiliteit verbeteren voetbal €19,95
checklist wedstrijddag voorbereiden voetbalwedstrijd focus concentratie €2,95
succesfactoren profvoetballer worden hoe voetballoopbaan €0,00

een interessant voetbalboek lezen? Er zijn er genoeg van. Maar waar moet je beginnen? Welke boeken zijn echt interessant om te lezen en waar kun je echt waardevolle dingen uit halen.

We hebben hieronder 10 boeken omschreven waar jij als voetballer veel aan kan hebben. Natuurlijk bestaan er naast deze 10, nog honderden andere boeken, maar hier kun je alvast mee starten!

1. Heart of a Lion

Dit boek gaat over de tegenslagen en overwinningen die Memphis Depay heeft meegemaakt gedurende zijn voetbalcarrière en in zijn privéleven. Je leert de ex-PSV’er op een hele andere manier kennen.

2. Ik, Zlatan, Zlatan Ibrahimovic

In dit boek kom je erachter hoe Zlatan is opgegroeid in Zweden, waar zijn opvallende gedrag vandaan komt en hoe hij is uitgegroeid tot een absolute wereldster.

3. Think and Grow Rich

Dit boek is niet specifiek gericht tot voetballers, maar is wel een heel interessant boek waarin je leert hoe je je dromen kunt realiseren. Veel topsporters hebben dit boek gelezen en hebben hier veel waarde uit gehaald.

4. Nouri

We kennen natuurlijk allemaal het trieste verhaal van Abdelhak Nouri. In dit boeken leggen ze duidelijk uit wat er nou precies gebeurd is die ene dag en op wat voor bijzondere manier Ajax heeft gehandeld na dit heftige incident.

5. Master Your Mindset

Ook dit is een boek om aan je mindset te werken. Door middel van praktische tools en handige tips leer je makkelijker doelen te stellen en er 100% voor te gaan.

6. Geen genade

Dit is het bijzondere levensverhaal van niemand minder dan Andy van er Meijde. De voormalig Ajacied vertelt over zijn successes, verslavingen en meer.

7. Start vandaag met ademen

Dit is een boek waar je jezelf voor moet openstellen. Niet alleen als voetballer, maar met name als mens vergeten we soms hoe belangrijk ademen is. In dit boeken leggen ze de kracht van ademen uit en hoe je dit het beste kunt doen om o.a. beter te presteren als sporter.

8. Johan Cruijf, mijn verhaal

Lees hét verhaal over de allerbeste voetballer die we ooit hebben gehad op de Nederlandse velden. De man die eigenlijk gekoppeld mag worden aan de definitie van het woord ‘voetbal’: Johan Cruijf.

9. Cristiano Ronaldo. De biografie

Cristiano Ronaldo is de allergrootste voetballer van dit moment. Of is het toch Messi? Dit is een discussie die nog eeuwen doorgaat. Hoe dan ook, is dit boek een super goed boek om de man beter te leren kennen. Zijn mentaliteit is namelijk een voorbeeld voor vrijwel iedereen.

10. 7 Spirituele Wetten van Succes

Dit is een spiritueel boek. Het is geen nuchtere praktische handleiding gebaseerd op wetenschappelijk bewijs. Voor dit boek moet je jezelf openstellen en ruimdenkend zijn. Wanneer je dat doet, zul je veel waarde uit dit boek halen om succesvol te worden.

Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, voeding en meer? Dan kunnen onze e-books en persoonlijke trainings- en voedingsschema’s op maat jou naar een hoger niveau tillen.

gavin manders voetballoopbaan

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 3734 stemmen Nee: 5474 stemmen