{"id":3463,"date":"2022-02-27T07:15:20","date_gmt":"2022-02-27T07:15:20","guid":{"rendered":"\/nieuws\/quincy-promes-ik-moest-kiezen-tussen-de-straat-op-gaan-of-mijn-droom-achterna\/"},"modified":"2022-02-27T07:15:20","modified_gmt":"2022-02-27T07:15:20","slug":"quincy-promes-ik-moest-kiezen-tussen-de-straat-op-gaan-of-mijn-droom-achterna","status":"publish","type":"post","link":"\/nieuws\/quincy-promes-ik-moest-kiezen-tussen-de-straat-op-gaan-of-mijn-droom-achterna\/","title":{"rendered":"Quincy Promes: \"Ik moest kiezen: de straat op, of mijn droom achterna\""},"content":{"rendered":"

Quincy Promes was jarenlang \u00e9\u00e9n van de grote uitblinkers in de Russische Premjer-Liga. Via Sevilla en Ajax keerde hij in februari 2021 weer terug op Russische bodem. De behendige aanvaller groeide op in de jeugdopleiding van Ajax en maakte via HFC Haarlem uiteindelijk de overstap naar FC Twente.<\/strong><\/h1>\n

In zijn periode bij Ajax was Promes niet de makkelijkste. Hij zorgde met zijn gedrag voor problemen bij de club en werd daardoor uiteindelijk weggestuurd uit de jeugdopleiding. Toen pas begon Promes te beseffen wat hij kwijtraakte. \"Voor mijn gevoel was ik de beste voetballer van de wereld, maar ik\u00a0had vaak een grote mond en dat zorgde voor veel problemen. Op een gegeven moment was mijn gedrag zo storend, dat Ajax voorgoed van mij af wilde. Vanaf het moment dat ik definitief\u00a0werd weggestuurd bij Ajax, besefte ik wat ik kwijt raakte. \" vertelt Promes. Na Ajax belandde Quincy Promes bij HFC Haarlem, waar hij uiteindelijk twee seizoen heeft gevoetbald.
<\/br>

<\/p>\n
\n
<\/p>\n
\n
<\/div>\n
\n
<\/div>\n
<\/div>\n<\/div>\n<\/div>\n
<\/div>\n
<\/path><\/g><\/g><\/g><\/svg><\/div>\n
\n
Dit bericht op Instagram bekijken<\/div>\n<\/div>\n
<\/div>\n
\n
\n
<\/div>\n
<\/div>\n
<\/div>\n<\/div>\n
\n
<\/div>\n
<\/div>\n<\/div>\n
\n
<\/div>\n
<\/div>\n
<\/div>\n<\/div>\n<\/div>\n
\n
<\/div>\n
<\/div>\n<\/div>\n

<\/a><\/p>\n

Een bericht gedeeld door Quincy Promes (@qpromes)<\/a><\/p>\n<\/div>\n<\/blockquote>\n