Werken bij

Een groeiende onderneming met een grote ambitie

Voetballoopbaan.nl is een zeer ambitieuze onderneming. Wij zijn van plan om de communicatieve stromingen binnen de voetbalwereld volledig naar de online wereld te vertalen. In de toekomst moeten spelers en trainers veel makkelijker te bereiken zijn voor voetbalclubs, en andersom ook. Voetballoopbaan.nl is hard op weg om haar doelstelling te bereiken en daar hebben wij misschien wel jouw hulp bij nodig!

Beschikbaarheid

Op dit moment zijn er echter helaas geen vacatures beschikbaar.

Open sollicitatie

Ook als je niet direct een vacature ziet die bij je past, kun je bij ons solliciteren door middel van een open sollicitatie. We bewaren je CV en je hoort van ons zodra er een vacature vrijkomt waarvan we denken dat die voor jou wel eens heel interessant zou kunnen zijn. Stuur je open sollicitatie naar info@voetballoopbaan.nl. Vermeld naast je contactgegevens, je droombaan en bijbehorende motivatie, waarom juist jij een aanvulling bent voor ons team.

Stages

Zoek je een werkervarings- of afstudeerstage die je CV een leuke boost geeft? Solliciteer bij Voetballoopbaan.nl en laat zien wat je kunt! Voetballoopbaan.nl zoekt stagiaires die hun stageperiode goed willen benutten, en deze liever niet verspillen aan kopietjes maken en koffie halen. Bij Voetballoopbaan.nl krijg je de kans om je eigen projecten op te zetten en uit te voeren, en ontwikkel je concepten en processen die we ├ęcht gaan implementeren binnen ons bedrijf.