Veel gestelde vragen

Ik ben een trainer en speler, hoe kan ik dat op mijn profiel vermelden?
Helaas is het (nog) niet mogelijk om 2 functies op 1 profiel te weergeven. Wij werken er dagelijks aan onze site te verbeteren. Mocht dit een structureel voorkomend probleem zijn, dan gaan wij hier zeker werk van maken.
Hoe vergroot ik mijn voetbalnetwerk?
Probeer zoveel mogelijk mensen toe te voegen tot je netwerk. Je kan iedereen vrijblijvend toevoegen, van ex-teamgenoten tot aan trainers van tegenstanders.
Hoe kan ik andere gebruikers zoeken?
Via de zoekfunctie onder ‘CV’s’ kan je specifiek zoeken naar gebruikers o.b.v. diverse filters.
Hoe word ik speler of trainer van de maand?
Op basis van potentiële groei, resultaten en persoonlijke ontwikkelingen maakt onze redactie een keuze. Wij proberen zoveel mogelijk informatie in te winnen vanuit ons eigen netwerk. Gelukkig hebben wij in elke regio in Nederland contactpersonen zitten!
Hoe kan ik met jullie in contact komen?
Eventuele/opmerkingen vragen kunnen gemaild worden naar info@voetballoopbaan.nl
Wat zijn jullie informatiebronnen?
Wij halen informatie op uit diverse bronnen. Wij streven er altijd naar om bronvermeldingen duidelijk in het artikel te weergeven. Mocht dat niet het geval zijn, stuur dan een mail naar info@voetballoopbaan.nl.
Hoe rapporteer ik een spam account?
Om spam accounts tegen te gaan, hanteren wij strikte regels. Een speler is verplicht zijn profiel naar eer en geweten in te vullen. Wij willen ook dat zowel leden als niet-leden, te allen tijde onze redactie erop attenderen wanneer mensen misbruik maken van dit platform. Vervolgens kunnen wij de klacht analyseren en wellicht overgaan tot schorsing of verwijdering van het desbetreffende account.
Hoe kan ik mezelf afmelden voor mailtjes?
Onderin elk mailtje dat wij versturen staan er een link met ‘afmelden’. Als je daarop klikt, wordt je automatisch doorgelinkt naar een pagina waar je jezelf kan afmelden.
Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Als je bent ingelogd, kun je onder instellingen je account verwijderen.

Contact

Informatie

Menu

Copyright © 2023 voetballoopbaan.nl