Veel gestelde vragen

Ik ben een trainer en speler, hoe kan ik dat op mijn profiel vermelden?
Helaas is het niet mogelijk om twee functies op één profiel te weergeven. 
Wat houdt jullie membership in?
Met ons membership kun je een positie (forward, midfielder of defender) selecteren ontvang je voor die desbetreffende positie iedere maand een nieuw trainingsschema. Daarnaast ontvang je maandelijks een exclusief interview die wij houden met een profvoetballer.
Hoe zien jullie trainingsprogramma's eruit?
De trainingsprogramma's zijn erop gericht om specifieke onderdelen zoals je snelheid, uithoudingsvermogen, slaap of voeding te optimaliseren. Je kunt de programma's individueel volgen en gebruik maken van de schema's die in de programma's zijn verwerkt.
Kan ik ook met jullie trainen?
Zeker. Je kunt onder 'Personal coaching' een training bij ons aanvragen. We geven momenteel enkel trainingen in Utrecht aan voetballers van 15 jaar of ouder.
Kan ik ook vanuit het buitenland jullie producten kopen?
Ja. Wij verkopen enkel digitale producten die per e-mail worden verzonden en overal ter wereld kunnen worden betaald en gebruikt.
Wat zijn jullie informatiebronnen in jullie blogs?
Wij halen informatie op uit diverse bronnen. Wij streven er altijd naar om bronvermeldingen duidelijk in het artikel te weergeven indien de informatie afkomstig is uit een externe bron.
Hoe rapporteer ik een spam account?
Om spam accounts tegen te gaan, hanteren wij strikte regels. Een speler is verplicht zijn profiel naar eer en geweten in te vullen. Wij willen ook dat zowel leden als niet-leden, te allen tijde onze redactie erop attenderen wanneer mensen misbruik maken van dit platform. Vervolgens kunnen wij de klacht analyseren en wellicht overgaan tot schorsing of verwijdering van het desbetreffende account.
Hoe kan ik mezelf afmelden voor jullie mails?
Onderin elk mailtje dat wij versturen staan er een link met ‘afmelden’. Als je daarop klikt, wordt je automatisch doorgelinkt naar een pagina waar je jezelf kan afmelden.
Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Als je bent ingelogd, kun je onder instellingen je account verwijderen.

Contact

Informatie

Menu

Copyright © 2023 voetballoopbaan.nl