Privacy verklaring

4 redenen om ons privacy beleid te vertrouwen Houd rekening met de volgende punten als je een profiel aanmaakt op Voetballoopbaan.nl: Welke persoonsgegevens verwerkt Voetballoopbaan.nl?

Om een profiel aan te maken op ons platform hebben wij een aantal gegevens nodig. Het gaat hierbij op de volgende gegevens:

Persoonlijke gegevens
Je naam wordt opgeslagen zodat we weten wie je bent en je op een persoonlijke manier kunnen aanspreken via de mail. Je woonplaats (regio), huidige voetbalclub, elftal, competitie, lengte, gewicht, voorkeursbeen, positie, kwaliteiten, loopbaanstatistieken en ambitie hebben we nodig om je profiel te optimaliseren. Zo kunnen andere gebruikers in één oogopslag zien wie je bent.

E-mailadres
We bewaren je e-mailadres om je automatische gegenereerde e-mails te sturen. De automatische gegenereerde e-mails bestaan uit een welkomsmail, tips om je profiel te optimaliseren, netwerkverzoeken en ontvangen chatberichten van andere gebruikers. Verder word je e-mailadres bewaard om nieuwsbrieven te sturen. Je kunt je altijd uitschrijven voor deze mails. Mocht je hier niet uitkomen, neem dan contact op via info@voetballoopbaan.nl

Inloggegevens
Je inloggegevens bewaren we om de toegang tot je account te beveiligen, maar deze kunnen onze medewerkers zelf niet inzien.

Cookies

Enkele van de hiervoor genoemde persoonsgegevens in combinatie met de door ons geplaatste cookies maken het voor ons mogelijk om te bekijken op wat voor manier jij ons platform gebruikt en wat jij interessant vindt. Zo kunnen we ons platform en de advertenties beter optimaliseren. De toestemming die je hebt gegeven voor het plaatsen van cookies en het tonen van advertenties kun je altijd nog intrekken.

Onder andere Google presenteert in opdracht van ons advertenties op onze websites. Zij plaatsen daarvoor cookies op uw computer. Ook hierbij geldt dat dit op onze website alleen gebeurt als je daartoe toestemming hebt gegeven. De door Google (Analytics) geplaatste cookies worden in onze opdracht geplaatst. Google treedt daarbij op als bewerker in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens, waarbij Voetballoopbaan.nl de verantwoordelijke is.

Werken bij

Zodra je bij ons solliciteert hebben wij je gegevens ontvangen. Je gegevens worden na een maand automatisch verwijderd als je niet bent aangenomen.

Kinderen jonger dan 16 jaar

Nog geen 16 jaar? Vraag dan je ouders om toestemming om onze diensten te gebruiken. Laat ze dit privacy- en cookiebeleid lezen.

Verzet, Inzage, Wijziging en verwijdering van persoonlijke gegevens

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om transparant te zijn over de manier waarop wij met je persoonsgegevens omgaan. Met dit privacy- en cookiebeleid proberen we je duidelijkheid te geven. Heb je desondanks nog vragen over de manier waarop wij met je persoonsgegevens omgaan? Neem dan contact met ons op via info@voetballoopbaan.nl.

Contactgegevens

Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsnaam: Voetballoopbaan.nl
Email: Info@voetballoopbaan.nl
KVK nummer: 64174115
BTW: NL209381061B01