Over ons

Over ons

“Waarom bestaat er nog geen website waar ik mijn voetbalkwaliteiten & ervaringen kan laten zien aan de voetbalwereld?” “Ik wil mijn netwerk uitbreiden in de voetbalwereld, maar waar moet ik hemelsnaam beginnen?

Met deze 2 simpele hamvragen zijn de oprichters van Voetballoopbaan.nl begonnen. Met de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in de schoolbanken en op de voetbalvelden hebben wij deze vraagstukken uitgewerkt tot een perfect antwoord: www.voetballoopbaan.nl. Een veelzijdig platform dat in deze tijd onmisbaar is voor elke voetbalspeler en trainer.

Ons doel

Ons doel is om de communicatie- en netwerkmogelijkheden in de Nederlandse voetbalwereld te vergemakkelijken. Zo worden voetbalspelers en trainers minder afhankelijk van externe factoren, en kunnen zij hun voetballoopbaan zoveel mogelijk zelf managen.

Het gevolg hiervan is dat er meer deuren open gaan staan voor voetbalspelers en trainers die gebruik maken van ons platform. Clubs hoeven bijvoorbeeld geen telefoontjes meer te plegen naar andere clubs/trainers om basisinformatie in te winnen van specifieke spelers.