Ruben Schaken staat in de Nederlandse voetbalwereld bekend als een absolute trainingsbeest. De 35-jarige aanvaller is gezien zijn leeftijd in principe al afgeschreven als profvoetballer, maar als je zijn lichaam ziet zul je eerder denken dat hij in de bloei van zijn carrière zit. Schaken maakte pas op 27-jarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie en heeft het altijd van het harde werken moeten hebben. Hij traint zichzelf suf in de sportschool en heeft daardoor een behoorlijk afgetraind lichaam.  

Heavy session today with personal trainer @gymroyals #readyforwhatever ⚽️💪🏾🙏🏾

Een bericht gedeeld door Ruben Schaken (@rubenschaken) op

At Nikki Beach clearing my mind😎 #dubai Een bericht gedeeld door Ruben Schaken (@rubenschaken) op

  Zoals je op de beelden hierboven kunt zien, is de fysieke gesteldheid van Ruben Schaken altijd in topconditie. Echter is hij zijn zoontje ook al die richting op aan het sturen en lopen zij inmiddels ook met een behoorlijk sterk rond. Zijn zoontjes spelen voor Feyenoord en Ajax, dus talent hebben ze in ieder geval. Als je dat kan combineren met hard werken is dat natuurlijk de perfecte formule voor een succesvolle loopbaan.  

No words needed #strijders ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Ruben Schaken (@rubenschaken) op

Seizoen van de boys is gestart! ⚽️⚽️ #proud #adidas #ajax #feyenoord #24/7 #voetbal Een bericht gedeeld door Ruben Schaken (@rubenschaken) op

Like je ons nog niet op Facebook? Klik dan op de foto hieronder! facebook vl