Zinédine Zidane kent dit jaar een teleurstellend seizoen met Real Madrid en lijkt bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij de Spaanse topclub. Met een achterstand van 17 punten op FC Barcelona is de landstitel onhaalbaar geworden voor Real Madrid en lijkt de Champions League de enige mogelijkheid te zijn om het seizoen van de ploeg van Zidane nog te kunnen redden. Tegenover de Spaanse krant AS vertelt Zidane dat het trainersvak absoluut niet altijd even makkelijk is. Sterker nog, hij vertelt zelfs dat het erg vermoeiend is om trainer te zijn. Helemaal bij een club als Real Madrid. "Er zal een moment komen dat er veranderingen gaan plaatsvinden. Dat geldt zowel voor mij als voor de spelers. Het is behoorlijk zwaar om voetbaltrainer te zijn en al helemaal bij een club als Real Madrid. Ik hoop in ieder geval het seizoen af te kunnen maken bij Real Madrid." vertelt Zidane.

Beautiful. #ACE16 #FirstNeverFollows ZZ.

Een bericht gedeeld door zidane (@zidane) op

Er wordt al een aantal weken gesproken over de positie van Zinédine Zidane. Vanwege de teleurstellende resultaten, zijn veel mensen ervan overtuigt dat de Fransman zijn beste tijd heeft gehad bij Real Madrid en dat hij op korte termijn afscheid moet nemen van de club.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09