Professionele voetballers zullen nooit vlak voor of tijdens een wedstrijd een zak friet of een broodje kroket naar binnen werken. Tenminste, dat dacht iedereen. Toch deed Michiel Kramer het gisteren toen hij in de rust even een broodje kroket naar binnen werkte. Maar wat is er eigenlijk zo slecht aan gefrituurd eten? Waarom zou je dat nooit moeten doen voor een wedstrijd of training? De gevolgen De reden waarom je nooit patat of andere gefrituurde snacks voor een wedstrijd moet eten, is omdat er heel veel zout en verzadigde vetten in zitten. Je kunt er een vermoeid gevoel van krijgen en het risico lopen dat je sneller gaat uitdrogen. Hierdoor zul je dus nooit 100% meer kunnen geven tijdens een wedstrijd. Mayonaise Snacks worden in Nederland vaak gegeten met mayonaise. In mayonaise zitten tevens behoorlijk veel verzadigde vetten. Deze vetten worden langzaam verteerd, waardoor je in de wedstrijd met een verzadigd gevoel gaat lopen. Ook niet fijn dus. Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09   Beelden: Fox Sports