Voetballoopbaan.nl is afgelopen week voor maar liefst €3,7 miljoen verkocht aan een Japanse investeringsmaatschappij. Sinds de start in mei 2016, wisten wij al snel naam te maken in de Nederlandse voetbalwereld. Inmiddels zijn we bijna drie jaar verder en zijn we uitgegroeid tot het allergrootste online voetbalplatform van Nederland en België.

Via Voetballoopbaan.nl kunnen voetbalspelers en trainers het maximale uit hun carrière halen. Ons bedrijf biedt een online platform aan waarop spelers en trainers kunnen netwerken, informatieve en inspirerende blogs kunnen lezen en professionele trainingsprogramma's kunnen volgen.

De Japanse investeringsmaatschappij, die liever anoniem wilt blijven, lijkt veel vertrouwen te hebben in de toekomst van VL en heeft ons in vertrouwen een mooi aanbod gedaan die we hebben geaccepteerd. De eigenaren van VL blijven nog wel actief blijven binnen de organisatie.

Tot slot willen we je graag mededelen dat het vandaag 1 april is en je niet moet vergeten scherp te blijven. Uiteraard zullen we onze ziel niet verkopen. Hoe kon je dit verhaal nou geloven? VL is VL en blijft VL!