Luis Nani besloot in de zomer van 2018 voorlopig een einde te maken aan buitenlandse avonturen en vertrok naar zijn thuisland Portugal. Na een mooie carrière waarin hij ruim zes jaar lang een belangrijke spelers was voor Manchester United, een avontuur in Turkije, Spanje en Italië, was het weer tijd om terug te keren naar het oude vertrouwde Lissabon.

Toch knaagde het aan Nani om weer het vliegtuig in de stappen voor een nieuw avontuur. In Februari 2019 tekende hij een driejarig contract bij Orlando City. Eenmaal in Amerika ontmoet de Portugese voetballer Luis Badillo, een trainingsexpert op het gebied van voetenwerk trainingen.  

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WHO wants to train with us? All you have to do is TAG 2 friends and comment 🔥

Een bericht gedeeld door Luis Badillo Jr. (@iamluisbadillojr) op

Trainingsmentaliteit Nani is een type voetballer die er altijd alles aan deed om zo fit mogelijk voor de dag te komen. De behendige aanvaller investeerde veel in zichzelf door vaak naar de gym te gaan en veel individuele trainingen te doen nadat de teamtraining was afgelopen. Zo kun je op de foto hieronder (swipe naar rechts) zien hoe afgetraind hij tegenwoordig nog steeds is. Op de voetbalvelden zien we maar weinig spelers rondlopen die zó afgetraind zijn.  

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luís Nani (@luisnani) op


Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, conditie en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma's jouw naar een hoger niveau tillen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over alle programma’s! voetballoopbaan netwerken hoe word je prof techniek trainen snelheid kracht blessures https://www.youtube.com/watch?v=p-c1i-EvY_A


vl voetballoopbaan member aanmelden profvoetballer worden