Cristiano Ronaldo heeft onlangs in een interview met een Portugese televisiezender aangegeven dat hij na zijn profvoetbalcarrière een overstap wil gaan maken naar een andere sport. De 33-jarige aanvaller van Real Madrid heeft contact gehad met UFC-baas Dana White en die wilt hem maar al te graag introduceren in de MMA-wereld. Wat veel mensen niet weten is dat Cristiano Ronaldo vroeger al veel met vechtsport bezig was. Met name in zijn basisschooltijd stond Ronaldo bekend als een vechtersbaasje. Hij werd door de schoolleiding meerdere malen geschorst vanwege het bewusteloos slaan van zijn klasgenoten en is op jonge leeftijd zelfs een keer in de gevangenis beland, omdat hij een klasgenoot het ziekenhuis in sloeg.

💪🏽

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

"Ik had vroeger een heel kort lontje en sloeg vaak jongens uit mijn buurt in elkaar. Zelf jongens die vier of vijf jaar ouder waren dan ik, sloeg ik regelmatig het ziekenhuis in. Ik ben me uiteindelijk gaan focussen op voetbal en heb gelukkig een positieve draai aan mijn leven kunnen geven. Toch vind ik dat ik mijn talent als vechter meer moet benutten. Ik ben 33 jaar en nog steeds topfit. Als mijn contract bij Real Madrid afloopt, vertrek ik direct naar Amerika om te kijken wat mijn kansen zijn als MMA-vechter." aldus Ronaldo tegenover het Portugese televisiekanaal. Het contract van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid loopt nog door tot 2021. De Portugees is dan 36 jaar oud. Op de beelden hieronder kun je zien dat Ronaldo al eerder een kijkje nam in de keuken van een MMA-vechter. Hij bezocht toen UFC-vechter Conor McGregor: https://www.youtube.com/watch?v=RCWawKTP4Es


Gelukkig snappen jullie ook allemaal wel dat het vandaag 1 april is. Uiteraard is deze blog niet gebaseerd op de realiteit en wensen wij je een hele fijne paaszondag toe! Met vriendelijke groet, Team Voetballoopbaan.nl.