‘Ronaldo traint iedere dag wel drie tot vier uur, terwijl de rest maar één uur traint.’

16-04-2018

Emmanuel Adebayor heeft in een interview met een Turkse krant een boekje opengedaan over zijn periode bij Real Madrid. De Togolese spits speelde in het verleden o.a. voor AS Monaco, Arsenal en Manchester City, maar vond zijn periode bij Real Madrid toch wel heel bijzonder. Adebayor speelde destijds samen met diverse grote namen, maar de manier waarop teamgenoot Cristiano Ronaldo destijds omging met zijn profcarrière zal hij nooit vergeten.

Ik vind Ronaldo absoluut de beste van de wereld. Ronaldo heeft gewoon een compleet andere mentaliteit. Terwijl iedereen om 10 uur ’s ochtends op het trainingscomplex aanwezig was, stond Ronaldo er al twee uur eerder. Hij probeert zich niet zoals iedere voetballer dagelijks te ontwikkelen, maar hij wilt iedere minuut beter worden. Terwijl andere spelers iedere dag een uurtje trainen, traint Ronaldo wel drie tot vier uur per dag.” aldus Adebayor.✌️

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Ook vertelt Adebayor dat hij Robert Mancini de slechtste trainer vond waar hij ooit mee heeft samengewerkt. Jose Mourinho vond hij daarentegen juist de beste trainer. De 33-jarige spits van Istanbul Başakşehir vond het prachtig hoe de Portugese oefenmeester zijn vak als zijn passie zag.

Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl!

7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09

 

Poll

Hoe belangrijk is het om als voetbalspeler of trainer een goed netwerk te hebben?
Héél belangrijk Belangrijk Niet echt belangrijk Totaal niet belangrijk
Héél belangrijk: 3847 stemmen Belangrijk: 1439 stemmen Niet echt belangrijk: 247 stemmen Totaal niet belangrijk: 366 stemmen