Mohamed Rayhi groeide op in de jeugdopleiding van PSV, maar wist nooit het eerste elftal van PSV te halen. Toen hij bij Jong PSV speelde, kreeg hij echter de mogelijkheid om zijn contract te verlengen. Toch besloot hij vanwege gebrek aan speeltijd de club te verlaten en een contract te tekenen bij NEC.

Toen Mohamed Rayhi nog in de D3 van PSV zat, vertelde de trainer dat niet iedereen het profvoetbal zou gaan redden. Volgens de trainer zouden er maximaal twee spelers doorbreken als prof. Als Rayhi de teamfoto van toen erbij pakt, beseft hij dat alleen hij en Memphis Depay het profvoetbal hebben gehaald.

Profvoetbal is niet voor iedereen weggelegd

"Memphis Depay ging wel naar Manchester United, maar de rest van de jongens werken nu bij de Albert Heijn of spelen ergens in de 6e klasse. Ik mag in mijn handen wrijven dat ik het profvoetbal heb gehaald. Ik kon mijn contract verlengen bij PSV, maar ik voelde dat ik was uitgeleerd. Ik koos daarom voor een andere weg, maar ik heb PSV alsnog heel veel te danken.". Aldus Mohamed Rayhi tegenover De Gelderlander.

Dit is de C1 van PSV in het seizoen 2008-2009. De vijfde persoon vanaf linksboven is Memphis Depay. De twee persoon van linksonder is Mohamed Rayhi. Tegenwoordig komt Mohamed Rayhi uit voor Al-Dhafra FC in de Verenigde Emiraten.

Foto: www.psv.nl/jeugd