Marcus Rashford behoort nog altijd tot een van de grote beloftes van Engelse bodem. De spits van Manchester United is alweer bezig aan zijn zesde seizoen bij The Red Devils en heeft o.a. een UEFA Europa League en FA Cup achter zijn naam staan.

Zowel sportief als financieel heeft de talentvolle voetballer dus al behoorlijk wat succes geboekt op zijn leeftijd. B/R Football ging daarom even langs bij Rasfhord om een kijkje te nemen in zijn woning.

Een privéchef

In de video hierboven vertelt Rashord op minuut 01.20 dat hij een privéchef/diëtist heeft die al zijn maaltijden voor hem bereidt. In een eerdere blog vertelde we al dat meerdere bekende profvoetballers als Kevin de Bruyne en Kun Aguero ook regelmatig een privéchef inhuren. Steeds meer voetballers investeren in hun lichaam door professionals in te schakelen die hen helpen met het bereiden van gezonde maaltijden. Best logisch eigenlijk.

Want hoe professioneler je sport, hoe meer je je lichaam 'afbreekt' en hoe meer macro- en micronutriënten (vitaminen en mineralen) je lichaam nodig heeft. Als je dit niet serieus aanpakt, verhoog je de kans op blessures.

Voeding

Wil jij je ook meer verdiepen in voeding? Verhoog je energieniveau, optimaliseer je spierherstel en creëer een sterk en gezond lichaam door beter op je voeding te letten. We bieden voedingsschema's op maat aan waarbij één van onze voedingscoaches een schema op maat voor je kunnen maken.