Quinten Timber kwam in 2022 via een omweg weer terecht bij Feyenoord, de club waar hij een groot deel van zijn jeugdopleiding heeft genoten. De Utrechter heeft het naar zijn zin in Rotterdam en heeft in een video op het YouTube-kanaal van Feyenoord een inkijken in zijn leven gegeven.

In de video die je hieronder kunt bekijken vertelt Timber o.a. hoe zijn voedingspatroon eruit ziet. Zo vertelt hij dat hij onlangs heeft ontdekt een lactose-intolerantie te hebben en daarom bepaalde producten bewust vermijdt. Verder vertelt hij vanaf hoe laat tot hoe laat hij op de club is, wat hij in zijn vrije tijd doet en dat hij o.a. yoga en ademhalingsoefeningen doet.

De Breakfast-club

Ook vertelt de middenvelder dat hij altijd samen met een aantal andere teamgenoten iets eerder op de club komt om extra voor zichzelf te trainen. Dit noemen ze de Breakfast club. Samen met diverse performance coaches van Feyenoord werken ze aan specifieke punten. In Quinten Timbers geval ligt de focus met name op het verbeteren van de core stabiliteit.

Bekijk de volledige video hieronder.