Afgelopen zaterdag speelde Real Madrid en FC Barcelona een oefenwedstrijd tegen elkaar in Miami. De wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor de Catalanen. Na slechtst zeven minuten stond het al 2-0 in het voordeel van Barça, dankzij doelpunten van Lionel Messi en Ivan Rakitic.  Later in de eerste helft scoorde Real Madrid echter nog wel twee doelpunten via Mateo Kovacic en Marco Asensio. Het doelpunt van Asensio was er één uit het boekje. Real Madrid wist een corner van Barcelona goed uit te verdedigen en op hoge snelheid te counteren richting het doel van Jasper Cillessen. Marco Asensio rondde de bal uiteindelijk cool af na een mooie combinatie met Kovacic. Bekijk de beelden hieronder: