Nike pakt dit jaar groot uit door een gloednieuwe voetbalschoen te lanceren, genaamd Phantom Vision. Dit bloedmooie nieuwe model beschikt over het zogeheten ‘Quadfit’ materiaal wat ervoor moet zorgen dat de kicksen direct de juiste pasvorm aannemen. Hierdoor hoef je de voetbalschoenen in principe niet in te lopen en kun je direct op de eerste training 100% gas geven. Niet veterloos De veters van de Phantom Vision zijn onopvallend weggewerkt onder de ‘huid’ van de schoen waardoor het lijkt alsof ze geen veters hebben. Verder zitten er in de schoenen een hoop nieuwe technologieën verwerkt die je voetbalkwaliteiten een absolute boost zouden moeten geven, maar daar kun je maar beter niet op rekenen.

Kijk voornamelijk naar de uitstraling van de kicksen en ga naar de winkel om even aan te voelen of de schoenen iets voor jou zijn. Vanwege de nieuwe fit zou de schoen in de winkel direct goed om je voet moeten zitten. Vind je ze dus in de winkel niet lekker lopen, dan kun je beter voor een ander model gaan.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09