Niemeijer ging van contract bij autobedrijf naar profcontract bij Heracles

13-03-2018

Voor Heracles middenvelder Reuven Niemeijer is het de afgelopen jaren heel hard gegaan. Tot en met 2016 speelde de 23-jarige voetballer nog voor amateurclub Quik’20 voordat hij een verassende transfer maakte naar Heracles Almelo. Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en heeft hij een vaste basisplaats in Almelo en een doorlopend contract tot medio 2020.

Reuven Niemeijer is een mooi voorbeeld van een voetballer die op latere leeftijd alsnog het profvoetballeven is ingestapt. Hij speelde dit seizoen al 22 keer competitiewedstrijden en scoorde daarin acht goals. Tevens is hij met Heracles nog volop in de race voor een ticket voor de play offs van de Europa League. In de allermooiste situatie speelt Niemeijer dus volgend seizoen gewoon op het één-na-hoogste internationale podium in Europa.

⚽️🙌🏼

Een bericht gedeeld door Reuven Niemeijer (@reuvenniemeijer) op
Voordat Niemeijer bij Heracles Almelo speelde, werkte hij op de verhuurafdeling vam een autobedrijf in Almelo. In de jeugd speelde hij voor de amateurclubs BWO en Quick’20. Op zijn negentiende debuteerde hij voor Quick’20 in de derde divisie.


 

Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl!

7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09

 

Poll

Hoe belangrijk is het om als voetbalspeler of trainer een goed netwerk te hebben?
Héél belangrijk Belangrijk Niet echt belangrijk Totaal niet belangrijk
Héél belangrijk: 3722 stemmen Belangrijk: 1406 stemmen Niet echt belangrijk: 235 stemmen Totaal niet belangrijk: 357 stemmen