Real Madrid lijkt een wonderkind in huis gehaald te hebben met Takefusa Kubo. De pas achttienjarige Japanner kwam deze zomer over van FC Tokyo en heeft tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen al veel indruk weten te maken. Tijdens de trainingen liet de Japanner al zien dat hij over een indrukwekkende dribbel beschikt. Met Hazard als inspiratiebron wist Takefusa Kubo in de Japanse competitie zijn tegestander als pionnen voorbij te dribbelen, en nu mag hij het gaan laten zien op het Europese podium. In de oefenwedstrijd van Real Madrid tegen Bayern München maakte hij het publiek direct warm met een heerlijke panna bij Alphonso Davies.  

Met subtiele straatvoetbal-beweging rolde de behendige middenvelder de bal door de benen van Alphonso Davies. Hopelijk gaan we deze seizoen nog meer genieten van soortgelijke acties van de Japanner!


Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, conditie en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma's jouw naar een hoger niveau tillen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over alle programma’s! voetballoopbaan netwerken hoe word je prof techniek trainen snelheid kracht blessures https://www.youtube.com/watch?v=p-c1i-EvY_A


vl voetballoopbaan member aanmelden profvoetballer worden