De meeste profvoetballers focussen zich volledig op hun sport en hebben daarnaast vaak geen andere inkomstenbron dat meer tijd vergt dan het voetballen. Bij MVV-verdediger Hawbir Moustafa gaat het anders. De 25-jarige voetballer bezit naast een contract bij MVV namelijk ook nog een shoarmarestauranr. Nadat Moustafa klaar is met trainen, staat er vaak nog een volledige werkdag op de planning. “Meestal trainen we rond half 11 en kom ik rond half 2 thuis. Dan ga ik eerst thuis even rusten en rond half 4 tot 10 uur ‘s avonds ben ik meestal in mijn restaurant te vinden.”

“Het was altijd al mijn droom om een eigen restaurant te hebben. Er komen veel klanten speciaal naar mijn restaurant omdat ik bij MVV speel. Ik doe dit omdat ik niet tot mijn 67ste kan voetballen. Ik moet iets opbouwen naast voetbal.” Foto: MVV TV


Wil jij jezelf als voetballer versterken op het gebied van snelheid en explosiviteit? Met dit trainingsprogramma verbeter jij binnen 4 weken je start-en reactiesnelheid, explosiviteit, sprongkracht en meer. Bekijk de trailer hieronder: