De winterstop is voor de meeste voetballers alweer voorbij. Na een lekkere winterstop vol feesten, zuipen en losgaan is het weer hoog tijd om je voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Een nieuw voetbalseizoen is vaak gekoppeld aan nieuwe voetbalschoenen en nieuwe training gear. Denk maar eens aan scheenbeschermers, zitten die nog net zo lekker als vorig jaar? Of ben je alweer toe aan een nieuw paar? Wij kunnen je daar in ieder geval goed mee helpen. De nieuwe scheenbeschermers van het merk 'S1 Sports' zijn namelijk next-level. S1-Shin-Pad-Ankle De S1 Sport scheenbeschermers bieden op zeer comfortabele wijze de perfecte bescherming voor je scheenbeen, achilles en enkel. Daarnaast zijn de scheenbeschermers zéér licht van gewicht, waardoor je nog steeds even behendig bent als zonder scheenbeschermers.


  S1-ShinPad De onderhoes (kous) van de scheenbeschermer moet door middel van klittenband aan elkaar vast geklit worden. Dit zorgt voor extra stabiliteit, waardoor je nooit meer last zult hebben van scheenbeschermers die naar beneden zakken.


  s1-shin-ankle- Naast de comfortabiliteit is de S1 Sport scheenbeschermer ook zeer hygiënisch. De scheenbeschermers staan namelijk nooit direct in contact met je scheenbeen, je moet namelijk eerst de speciale kousen aantrekken die erbij horen. Je hoeft nu dus alleen nog maar je kousen te wassen, en niet je scheenbeschermers. De scheenbeschermers zijn hier te bestellen voor maar £14,99.


Klik hier om onze Facebookpagina te liken en 24/7 op de hoogte te blijven van het tofste voetbalnieuws!