Voor een voetballer is het heel belangrijk om sterke beenspieren te hebben. Het voorkomt niet alleen onnodige blessures, maar het zorgt er ook voor dat je een wedstrijd veel langer vol kan houden op kracht. Je ziet in de voetballerij met regelmaat dat voetballers beenspieren hebben, waarbij de aders er nog niet niet uitschieten. Het is bij bijna elke profvoetbalclub verplicht om je beenspieren te trainen, dus dat verklaard ook direct waarom alle voetballers gespierde benen hebben. @cristiano-Ronaldo-and-his-legs-look-ready-for-Wednesdays-Champions-League-semifinal-between-Real-Ma Met de beenspieroefeningen die hieronder staan beschreven, heb jij in ieder geval de beste en makkelijkste basisoefeningen in huis. Zorg er altijd voor dat je de oefeningen goed uitvoert, en pas je voeding goed aan op je fitness schema.


Barbell Squats 70°: 4 sets van 12 (0,50 seconden rust per set) Hack squats 90°: 4 sets van 12 (0,50 seconden rust per set) Leg Curls: 4 sets van 12 (0,50 seconden rust per set) Donkey Calf Raise: 4 sets van 12 (0,50 seconden rust per set)


Klik hier om onze Facebookpagina te liken en 24/7 op de hoogte te blijven van het tofste voetbalnieuws en de beste tips & tricks!