Lionel Messi is het nieuwe jaar succesvol begonnen door met Barcelona bij Getafe met 1-2 te winnen en zo vijf punten afstand neemt van titelconcurrent Atletico Madrid en 10 punten van Real Madrid. De Argentijn was goed voor één doelpunt en staat dit seizoen inmiddels op 16 doelpunten en 11 assists in 16 wedstrijden. De assists die hij levert zijn van wereldklasse. In de video hieronder kun je zien op wat voor buitenaardse manier Messi zijn teamgenoten 1 op 1 voor de keeper kan zetten. Dit deed hij in de wedstrijd tegen Getafe:


Wil jij jezelf als voetballer versterken op het gebied van snelheid, explosiviteit, duelkracht, conditie en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma's jouw naar een hoger niveau tillen. Klik op de afbeelding voor alle programma's! https://www.youtube.com/watch?v=vMBouR07TWg https://www.youtube.com/watch?v=b8EXerTy8pQ


Maak jezelf zichtbaar in de voetbalwereld en presenteer je kwaliteiten en ervaringen op het LinkedIn van de voetbalwereld! Klik op de afbeelding hieronder om je aan te melden.