Mbappé heeft zijn klasse weer laten zien door een prachtig gebaar te maken naar de hoogstwaarschijnlijk overleden voetballer Emiliano Sala. Sala is naar zijn nieuwe club Cardiff City verongelukt met een privévliegtuig en de zwarte doos was lange tijd onvindbaar.

Om de familie en dierbaren van Emiliano Sala te steunen besloot de jonge Kylian Mbappé €30.000,- over te maken naar het fonds die afgelopen weekend ging starten met een nieuwe zoektocht naar de Argentijnse voetballer. Inmiddels is de zwarte doos gevonden en daarmee is de dood van Sala en de piloot officieel bevestigd. Mbappé liet al eerder zien hoe belangrijk hij het vind om mensen te helpen. Zo weigerde hij zijn WK-premie voor zichzelf te houden en maakte hij het volledige bedrag van bijna €500.000,- over naar een goed doel. "Ik verdien genoeg geld. Het verandert mijn leven niet meer, maar ik ken er wel het leven van anderen mee veranderen."  

Voetballoopbaan trainingsprogramma's voor voetballers https://www.youtube.com/watch?v=vMBouR07TWg https://www.youtube.com/watch?v=b8EXerTy8pQ Voetballoopbaan online netwerk