Sadio Mané heeft alles behalve een extravagante persoonlijkheid. De vrij rustig-ogende topspeler van Liverpool behoort sinds de laatste jaren tot een van de beste voetballers van de wereld. Volgens sommigen is hij zelfs dé beste spelers van dit moment.

Wanneer je op het grote podium zo goed presteert, verwachten sommige fans ook dat een spelers als Mané buiten de velden zich vaker laat horen. Maar daar is Mané niet echt in geïnteresseerd.

"Ik wil mensen geen indruk geven alsof ik een docent ben. Het liefst trek ik mezelf een beetje terug. Het belangrijkste voor mij is om niet te veranderen en ik denk dat ik nooit veranderd ben. Ik vind de extravagante leefstijl van Neymar en Ronaldo geweldig, maar het is niks voor mij. Ik volg ze op social media en dat vind ik genoeg" aldus Sadio Mané.

Investeringen

De Senegalese superster investeert veel van zijn vermogen in zijn thuisland. Zo liet hij al meerdere scholen, een ziekenhuis en supermarkten bouwen in zijn geboortedorp. In de toekomst heeft Mané tevens nog de ambitie om te investeren in een postkantoor en een tankstation.