De spelers van Manchester City maakte een geweldig gebaar van waardering naar de technische staf van de club. Ze zamelden namelijk geld in om Rolexen in te kopen t.w.v. €8.000 per stuk. Ieder lid van de staf die op de achtergrond actief is, zoals een materiaalman of een verzorger, heeft een Rolex in ontvangst mogen nemen.

Het gebaar hebben de leden van de technische staf te bedanken aan het succesvolle seizoen 2017/2018, waarin Manchester City overtuigend de Premier League-titel won. De spelers vinden dat iedereen daar een belangrijk aandeel in heeft gehad, ook de technische staf. Vaak worden de spelers flink beloond (d.m.v. bonussen en gifts in natura) en ontvangen de overige medewerkers nauwelijks wat. En daar zijn de spelers het niet helemaal mee eens.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ghetto youths them idol @benmendy23

Een bericht gedeeld door Raheem Sterling x đŸ˜‡ (@sterling7) op

Uitzonderlijke prestatie

De spelers lieten de Rolexen graveren met ‘Centurions 2018’, dat symbool staat voor de historische prestatie die de club heeft geleverd in het seizoen 2017/2018. Manchester City wist namelijk met 19 punten verschil ten opzichte van de nummer 2 Manchester United de Premier League te winnen. Ook wisten ze met 106 gemaakte treffers een record te verbreken.